Makine ÖĞRENME UZANTISI KALDIRILMIŞ | Machine Learning Extension Removed

Geçen yıl projeler de küçük yaş grubu eğitimi için oldukça kullanışlı olan MAKİNE ÖĞRENME uzantısı kaldırılmış. Neden kaldırıldı altarnatif olarak ne kullanabilirim eski uzantı oldukça kullanışlı ve kolaydı neden kaldırıldı.

@receperzincan2

Sprite’lar için kastediyorsanız, uzantı Makine Öğrenmesi 2.0 lehine kullanımdan kaldırıldı.

image

Belirli bir cihaz için kastediyorsanız, hangisi?

Hocam anlayamadım makine öğrenme uzantısını kullanıyorduk mblock 5 de çok proje yaptık bu yıl yok sadece önceden uzantıyla hazırlanmış projelerimiz var onları açıyor TM yeşil renkte onu da bütün bilgisayarlar açmıyor r_ilaslan017@hotmail.com mesajı görünce maile dönüş yapabilir misiniz biraz acil lazım teşekkürler

Merhaba @receperzincan2 ,

Acil talepler için lütfen destek e-postasını kullanın:

support@makeblock.com

paylaştığınız görseldeki uzantılara neden ulaşamıyorum peki ya mblock da makine öğrenme uzantısı neden yok bu kadar basit benim sorum ?

mblock 5.7.7 masaüstü sürümü yok mu online çevrim içi çalışıyor ancak kurulum dosyası yok mu nereden indirebiliriz?

benim şuan ihtiyacım olan uzantı aşağıdaki görsel buna ulaşamıyorum mblock 5.4.3 sürümünde neden kaldırıldı nasıl ulaşabililrim

makine

@receperzincan2
Şimdilik PC versiyonu güncellenene kadar sadece web versiyonunu kullanın.